Een kwart eeuw in brons is een speciale uitgave van Frans van Straaten ter gelegenheid van zijn 25 jarig jubileum als beeldend kunstenaar. Deze speciale uitgave toont een overzicht van zijn bronzen sculpturen uit de afgelopen vijfentwintig jaar.

MYart verzorgde de fotografie, teksten en het projectmanagement van deze jubileumuitgave.

Opdrachtgever: Frans van Straaten

Status: verkrijgbaar

 

 

 

 

 

 

The Smashing Inn

 

 

The Smashing Inn is een kleinschalige tennisvereniging in de Randstad. Enkele senioren spelen iedere maandag- en woensdagmiddag hun partijtjes, zo blijven ze in beweging. Ze hebben veel plezier en het gaat er soms fel aan toe. Bij slecht weer verplaatsen de activiteiten zich naar het clubhuis aan het biljart of de kaarttafel. Kort na deze reportage onteigende de gemeente de grond van het tennispark en moesten deze senioren op zoek naar een andere speelweide.

Status: niet meer verkrijgbaar

 

 

 

 

 

Elke dag anders

 

 

Elke dag anders. Gefascineerd door het sterk wisselende weerbeeld in Nederland heeft MYart de gehele maand oktober 2009 iedere dag om 10.00 uur een luchtfoto gemaakt met een vaste cameraopstelling. Deze serie laat een grote diversiteit zien. De foto’s zijn voorzien van de weerinformatie van het KNMI van de betreffende dag.

Status: niet meer verkrijgbaar