Tommy

MYart bestaat uit Mariette en Michel van den Brande, en niet te vergeten onze Zara & Zazu.

Onze werkwijze kenmerkt zich als creatief, professioneel, klant- en servicegericht. Wij zijn enthousiast en betrokken. Fotografie is onze passie en dat stralen we uit. We zijn bovendien helder in onze afspraken. Bij ons geldt afspraak = afspraak.

MYart is vooral sterk in productfotografie. Opnames vinden veelal plaats in eigen studio.
De wensen van de opdrachtgever staan centraal in onze aanpak. Een gedegen voorbereiding en professionele opnames laten uw product echt tot zijn recht komen. Vakkundige digitale nabewerking staat garant voor het gewenste resultaat.

MYart maakt ook vrij werk. Creativiteit, gevoel voor compositie, technische beheersing van de camera en een gezonde dosis perfectionisme, zorgen voor bijzondere beelden.

Wij besteden altijd veel zorg aan de afwerking van onze producties.

Zara, Zazu en voorheen onze Tommy, alle drie Brits Kortharen, zijn vaak in de MYart studio te vinden en zijn een permanente bron van plezier en inspiratie. Ze zijn heel nieuwsgierig en houden met zijn oranje/goudgele ogen alles goed in de gaten. Ze bewaken de kwaliteit van ons werk en laten het duidelijk merken als het hen niet bevalt. Zijn ze tevreden, dan liggen ze diep snorrend te slapen.